En epok i mitt liv är slut - idag åker vattensängen ut.

Min kära, kära vattensäng som jag haft sen 1993.......på hösten. Lite trist är det allt att kasta ut den men det som kommer in är förhoppningsvis MYCKET bättre. Hur som helst blir det till att sova på madrass på golvet fram till den 31/10 då de nya sängarna kommer. Vi ska ju lägga nytt golv också så det måste vara helt urplockat.

Sidoväggarna är tapetserade och när sängen väl är borta kan vi få dit fondväggen som alltså blev en tapet ur Boråstapeters Linné-kollektion.
image135
Till väggarna på sidan valde vi en ljus tapet för att det inte ska bli för mörkt. Magnoliorna på Linné-tapeten ser ut som att dom kommer ut från väggen och det ger en lite extra effekt.

Fönsterbrädan åker också ut för den är gammal och flagad. Jag hittade en sida på nätet med jättefina fönsterbrädor men tyvärr fanns dom inte som standard i den längd vi behöver så vi ska nog göra en själva. www.funckdesign.com där säljs dom läckra fönsterbrädorna, här uppsatta som en bok/prylhylla. Jag tror att det blir en med magen till höger. Risken finns dock att det inte blir en blomma som står där utan att det blir en favoritplats för katterna

image136


Kommentarer
Postat av: soffizie

Måste kolla in tapeten i verkligenheten!
Bra feng shui att du kastar ut vattensängen, det är inte bra att ligga i en säng som är ansluten till elnätet helst skall man stänga av all el till sovrummet när man skall sova.
De
mjukt svängda hyllorna måste jag titta på.

Lycka till med det nya sovrummet.

2007-10-28 @ 14:38:12
URL: http://soffizie.blogg.se
Postat av: Jag

Tack så mycket, kul att du engagerar dig. Magnolior och orkidéer hör väl till Feng Shui? En fin orkidé på fönsterbrädan kommer det säkert att bli.Önskar bara att någon av mina gamla ska blomma om.

2007-10-28 @ 16:15:23
URL: http://jungfrun.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0