Fy på mig!

Jag glömde att släcka alla lamporna i går kväll. En normal kväll släcker jag det mesta som går att släcka utom den över spisen och en vägglampa i hallen (båda lågenergi) men tyvärr glömde jag hela manifestationen så de förblev tända. MIn dotter kom på besök strax före 20 så då blev det andra tankar.

Förra året eller var det kanske två år sen så jobbade jag denna kväll. Jag släckte alla lampor som var möjliga att släcka men när det kom annan personal så undrade alla vad jag höll på med eftersom det var så mörkt och sen tittade de konstigt på mig när jag förklarade varför så jag gav faktiskt upp och tände.

En timme förlorade vi i natt också......eller vann vi........jag har alltid så svårt för det där.....men nog blev vi av med en timme. En jättefördel med detta är att nu borde kattskrället väcka oss en timme senare. Jag var upp och släppte ut honom en sväng runt 06-tiden och oj, vad fåglarna kvittrade. Vi går en härlig tid till mötes. Jag har mer eller mindre legat i ide hela vintern men nu känner jag att livsandarna börjar återvända igen även om det inte är mycket till vår ............än.

                                                                     

Kommentarer
Postat av: maritha

Jag glömde oxå släcka men så kom sonen hem och släckte allt som gick att släcka. Han tom gjorde så att tv:n blev så att den inte gav ifrån sig sånt där blått sken så att ingen skulle se att jag tittade=). Som tur var så tände han en massa ljus så helt kolsvart var det ju inte, dessutom så var det ju bara en timme. Jag tänker: ta fram trädgårdsmöblerna på våren och ställa tillbaka dom på hösten annars skulle jag aldrig komma ihåg vilket=).

2009-03-29 @ 16:48:24
URL: http://marithape.blogg.se/
Postat av: Bella

Jag släckte inga "jippo-lampor" alls. Nu har de tagit, stulit, snott en timme av mitt liv igen. Jag väntar mig lite ränta på den i höst=).

2009-03-30 @ 12:14:50
URL: http://bellapension.blogg.se/
Postat av: Anna-Lena

Jag släckte alla lampor. Det var ju det man skulle göra. TV:n fick vara på, så jag tittade på Robinson.

2009-03-30 @ 17:40:53
URL: http://mammselen.blogg.se/
Postat av: irene

De som jobbade den natten borde väl ha vunnit i alla fall. Det blev en timma arbetstid mindre men inget avdrag i lönen?



Jag släkte alla lampor men tvn fick vara på. Några värmeljus lite här och där fixade både toabesöken utan olyckor och kvällsfikat utan spill.

2009-03-30 @ 19:02:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0