Spikmattan - en härlig upplevelse

Igår fick jag äntligen min spikmatta som jag gått och funderat på i snart ett år. När jag väl bestämt mig för att slå till, var den levererad på två dagar. Tack Anna Skipper ;0)
Först när jag la mig på den sved det som eld i ryggen men sen försvann den känslan och det blev mest behagligt. Efter ett tag började jag känna att det pirrade i benen och neråt fötterna och i höger hand fick jag någon form av ryckning kring tummen. Det var absolut inget problem att ligga en halvtimme som är rekommendationen per dag och ligger man längre är det inte skadligt det heller. Ja tänk att man skulle bli fakir.....frivilligt.
Så här såg ryggen ut efter dagens behandling.


Kommentarer
Postat av: maritha

Jag känner flera stycken som har såna där spikmattor, flera av dom säger att dom somnar så fort dom lägger sig på den. Det låter ofattbart men är tydligen väldigt avslappnande. Dom sålde såna på Kopparbergsmarken, får väl investera i en sån nästa marken=).

2009-03-07 @ 13:00:56
URL: http://marithape.blogg.se/
Postat av: maritha

Hunden hittades i augusti förra året och det är ingen som har gett sig till känna som ägare trots efterforskningar. Hon var uppskattningsvis 8-10 veckor när hon hittades och rasen är blandning av gud vet vad.Jag skrev om henne i ett inlägg i januari, "det var en gång" heter inlägget där jag beskriver hur det gick till när hon kom till oss. Konstiga människor utan nån som helst respekt och empati för levande varelser finns tydligen men att göra såhär mot en liten oskyldig valp, det fanns inte ens i min fantasi, hur kan man leva med att inte veta vad som hände med valpen efter att man har övergett den...nu har hon det bra iaf, men det märks att hon har varit med om saker, hon är väldigt otrygg, men det blir bättre och bättre.

2009-03-07 @ 13:56:43
URL: http://marithape.blogg.se/
Postat av: irene

spännande...man skulle kanske prova en spikmatta

2009-03-08 @ 15:50:33
URL: http://tantmammamatte.blogg.se/
Postat av: Anna-Lena

Jag ska vinna en spikmatta...

2009-03-08 @ 17:25:39
URL: http://mammselen.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Jag är imponerad, jag hade inte vågat.

Jag är kanske en feg en.

Du ser lite underlig ut på ryggen efteråt.

Kram Ingrid

2009-03-24 @ 20:52:05
URL: http://ingridspotpurri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0