Vad är det första man ser när man vaknar?

Jo , himlen är vit av snö och jag säger bara usch nu får det vara nog. Det känns inte som att det är dags att byta till sommardäck alls. Förresten så har vi dubbfria och då behöver man inte bry sig egentligen men vi byter såklart ändå.

Idag är jag lite produktiv. Håller på och bakar batbröd till dottern att ta med sig när hon åker hem och sonen som inte kunde fira påsk alls på grund av arbete ska få en bit lime och honungsgravad lax att mumsa på.

Jag har fått "nytt jobb" förresten. Har under kommande tre månaderna hand om lagerhållning, inköp och fakturor bland annat och det i kombination med vissa av mina tidigare nätter. Funkar riktigt bra faktiskt med tanke på att jag blev mer eller mindre inkastad på jobbet. Har man gjort i stort sett samma saker i 30 år så kan det ju vara kul med lite omväxling ha,ha och det blir ju inte sämre av att det som det är nu, går att kombinera.

Kommentarer
Postat av: maritha

Åh vad kul med lite nya arbetsuppgifter, det kan man behöva ibland..Jag törs inte sätta på sommardäck än, här kan det allt komma en del snö fortfarande och eftersom jag pendlar till jobbet så känns det lite osäkert:)

2010-04-05 @ 16:12:32
URL: http://maritha_pe@hotmail.com
Postat av: Anna-Lena

Grattis till nytt, intressant jobb.

Inte grattis till snön.

2010-04-05 @ 18:32:46
Postat av: Bella

Alltid kul med något nytt. Jag önskar att jag också kunde baka bröd. Har försökt men med klent resultat.

2010-04-06 @ 11:21:34
URL: http://bellapension.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0