Måndag, semesterdag 8

Kattvaccinering stod högst upp på listan idag. Vi har väldigt nära till veterinären så vi tog varsin katt och promenerade dit, det vill säga vi promenerade bärandes på varsin katt. Hankatten skrek lika hjärtskärande som alltid när vi styr kosan åt det hållet. Stackarn, han tror nog att han ska bli kastrerad ännu en gång. Det hela var snabbt överstökat och sen promenerade vi hem igen.

Inhandling av livets nödtorft stod sen näst på tur och då valde vi ICA-MAXI som också ligger ganska nära. Vitkål, avocado, tomater, gurka, förskpotatis, frysta hallon och mango, div. onyttiga korvar m.m åkte ner i kassen i ett huj och sen var det handlat för några dagar.

Rosorna har blivit gödslade och det luktade verkligen hemskt om gödselpelletsarna. En kemist, som jag faktiskt nästan är, skulle nog säga att det luktar urea eller urinämne. Ska kolla om det är en av ingredienserna. Det är det säkert. Hoppas det gör gott för rosorna som aldrig blivit gödslade förut. En rosenrabatt är 25 år gammal så det var dags. Ny jord har dom självklart fått då och då och det är kanske gödsel nog.

I kväll blir det nog TV-tittande på firandet av Victoria. Stackars henne, som aldrig får gifta sig, hon är ju 31 år i år. När ska hon ha tid att föda barn? Det måste väl ändå bli Daniel och bröllop snart, annars blir hon nog barnlös.

Kommentarer
Postat av: Stig

Ja man ska nog vara någorlunda ung när man har småbarn...å hon kan väl adoptera om hon inte får sin drömprins.

2008-07-15 @ 18:47:41
Postat av: irene

Jo, det har jag också filosoferat över så här i semestertider när man har tid att tänka djupa tankar...

2008-07-17 @ 20:32:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0