Semester - dag 3

Ännu en solig dag. Uppe med tuppen klockan sju för att hämta hem sambon som lämnat kompisens Messerschmitt på besiktningen. Egentligen hade de inte tid sa de men om han ställde dit den så skulle de eventuellt kunna klämma in Schmitten under dagen i ett andningshål. Andningshålet kom rätt tidigt för 8.30 var farkosten färdigbesiktad och klar så då skulle sambon skjutsas dit för att kunna köra hem bilen.

Sex säckar jord är inhandlade för att kunna blanda upp den förskräckliga upplandsleran i rabatten och sambon håller på och "murar" kanten för fullt.

Dotra har varit här och ätit kvällsmat och sen vi fick oss en pratstund över en skål svenska jordgubbar som verkligen var goda.

Det är inte mycket som händer men jag vill också att det ska vara så. Sol, värme och en bra bok i trädgården räcker för mig. Ja, det förstås...lite god mat kanske. Idag blev det sallad och Anna Skippers kyckling, kokt i tryckkokaren.

Dagens bild blir "bubblet" vi drack i ljuslyktans sken tillsammans med ytterligare lite svenska jordgubbar.Den lille krabaten vill också vara med på ett hörn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0