...........regn........så idag bakar jag Dumlemuffins............... och äter sushi

image18

Jag tänkte att jag skulle bjuda på kaffebröd på jobbet innan alla semestrarna drar igång. Dom här muffinsen har blivit en favorit. Stora och härliga och mitt i hela härligheten ligger en smält dumlekola.
Igår försökte vi ha den s.k årliga uppesittarnatten som helst ska ske innan midsommar. Då det är tänkt att vi ska njuta av årstidens ljus, höra fåglarna matta av sitt kvittrande för att bara efter ett par timmar vara i full gång igen. Kanske dricka ett glas vin och bara njuta allmänt att det är sommar igen.

Hur som helst så orkade vi inte sitta ute längre än till 00.30 och vädret kunde ha varit bättre. Nu finns det ingen ny möjlighet före midsommar i alla fall och själv jobbar jag både natt till midsommarafton, midsommarafton + midsommardag (nattetid)........oj, oj, oj...........mycket pengar blir det............men det borde vara mer...........

I kväll ska vi festa på sushi från "Yukikos sushi" som sägs vara ett av dom bästa sushiställena i hela Sverige. Sushi och vitt vin är en riktig höjdare men idag slopar jag vinet. Det kanske ska vara Saké till sushi men det har jag aldrig provat.............. vet ej........... Jag känner att jag vill hålla den sunda linjen idag så det blir vatten att dricka och det är inte fy skam det heller.

                                                                 image23


Kommentarer
Postat av: irene

Åh, så gott... Fastän jag nyss ätit syrrans goda lax känner jag hur snålvattnet rinner till i mungiporna. Sushi, mmmmmmmm och muffisen, mmmmmm
Verkar helt ok att smaska på fastän jag avhållit mig från godis efter tandläkarbesöken (för en hel vecka sen)
Det är HELT ok att använda mitt inlägg som inspirationskälla för motdrag på insändarsidan. Saxa gärna in det på din blogg så vi får läsa vi också.

2007-06-17 @ 20:10:12
Postat av: Jag

Ang. insändaren så får jag se om det blir någon men skulle det bli en, så lovar jag att du ska få veta det. Var så säker. Jag ska se hur det utvecklar sig i tidningen för övrigt.

2007-06-17 @ 21:00:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0