Jag älskar god falafel

Idag har jag gjort egen falafel och jag tror dessutom att de blev jättebra. Det var förstås lite bökigt att mosa sönder kikärtorna eftersom de skulle bara vara blötlagda och inte kokta samt att jag bara har en jätteliten mixerbunke till min mixerstav. Jag blev tvungen att mixa i många omgångar men till slut blev det en bra smet som jag formade till bollar och friterade i olja. Möjligen att det var lite för lite salt men som ett första prov blev jag mycket nöjd.

Snart bor jag ihop med en kändis.

Igår kväll var sambon på veternabilsträff en mil utanför stan med sin lilla Messerschmitt. Notera att den så kallade Bessewissern, det vill säga jag var inte med utan befann mig på arbetet i full färd med att lära mig släcka bränder.

Hur som helst så dök plötsligt Magdalena Graaf och Postkodlotteriet upp för att leverera en check på 5.000.000 kr tyvärr inte till sambon dock. Magdalena, kameragubben och producenten blev helförtjusta i den lilla Messerscmitten och frågade sambon om han inte kunde agera "tjänstebil" till Magdalena när hon skulle tacka för sig och avsluta inspelningen för dagen. Givetvis ställde han upp och var stolt som en tupp, när han ringde och berättade att han skulle bli med på tv på fredag nästa vecka körande med Magdalena Graaf i baksätet. (Ni lade väl märke till rimmet som smög sig in)

Alltså Postkodlotteriet på fredag 10/9 eller på webben efteråt.


Här har guldkuvertet lämnats fram

Ja ni förstår väl att det är kaos här hemma med en sån kändis. Telefonen kommer att gå varm efter sändningen..................eller inte........

RSS 2.0