Skrattet får vänta tills i morgon - jag bjuder på mat i stället
En god kycklingsallad att festa på.
1 grillad kyckling
1 pkt bacon
2 avocado
1 pkt körsbärstomater
babyspenat, 150 g brukar vara lagom
4-5 stora färska champinjoner
Olja / vinäger
Salt / peppar
Rödlök
Dressing:
1 litet pkt ädelost riven i 3 dl gräddfil (jag brukar ta en trekant Kvibille ädelost)
Stek baconet i bitar, låt rinna av på hushållspapper. Dela kyckling och avocado i ganska stora bitar, dela tomaterna i halvor och skiva de sköljda champinjonerna tunt.
Gör en vinägrett med fint hackad rödlök, salt och peppar i en salladsskål. Blanda i alla ingredienserna. Servera med dressingen och bröd och smör.
1 grillad kyckling
1 pkt bacon
2 avocado
1 pkt körsbärstomater
babyspenat, 150 g brukar vara lagom
4-5 stora färska champinjoner
Olja / vinäger
Salt / peppar
Rödlök
Dressing:
1 litet pkt ädelost riven i 3 dl gräddfil (jag brukar ta en trekant Kvibille ädelost)
Stek baconet i bitar, låt rinna av på hushållspapper. Dela kyckling och avocado i ganska stora bitar, dela tomaterna i halvor och skiva de sköljda champinjonerna tunt.
Gör en vinägrett med fint hackad rödlök, salt och peppar i en salladsskål. Blanda i alla ingredienserna. Servera med dressingen och bröd och smör.
Kommentarer
Postat av: Bella
Å vad gott det ser ut och nyttigt också. Jag tror jag ska pröva ditt recept.
Postat av: Jag
Ja, gör det! Salladen är en riktig höjdare med den goda ostdressingen till.
Trackback