Hemma igen!

Sanningen är att vi skulle överraska svågern som flytt till Göteborg på sin 50-årsdag. Min syster visste om upptåget för att det över huvud taget skulle gå att genomföra men jag hade ingen lust att skriva om det här ifall han av någon outgrundlig anleding skulle kunna hamna på min blogg.

Ett par hyss hade vi organiserat och det ena var att vi hade bett ett antal för honom okända personer både män och kvinnor att skicka ett grattis-sms under dagen. Gissa om det droppade in gratulationer på hans mobil........från morgon till kväll.

Det andra hysset var att vi hade inhandlat en korg på IKEA som vi hade med oss och den fyllde vi med några väl utvalda ölsorter (nästan alla hade gubbar på etiketten) några ölkorvar, jordnötsringar, och nötter samt ett kort som vi formulerat på lämpligt sätt. Vi höll en mycket formell stil, som Bäste Herr, Er, Ni osv. och avslutade med att ett bord är reserverat för Er och Er fru på restaurang..... och det var där vi skulle ansluta oss en stund efter att de bänkat sig i tron (hans tro) om att det bara var de två som skulle äta.

Vi tog oss till deras hotell och bad personalen där om tjänsten att på lämpligt sätt leverera korg och medföljande brev. Enl. min syster trodde han att det var något hotellet bjöd på fast hon påpekade undrande om han verkligen trodde att hotellpersonalen hade tid att vara ute och inhandla olika ölsorter och korvar beroende på smak hos olika jubilarer.

När vi kom till restaurangen satt födelsedagsbarnet turligt nog med ryggen mot ingången så det blev en riktig överraskning när vi smög upp bakom hans rygg och ropade Grattis.

Förnekandet från vår sida om någon som helst vetskap om sms och korg fortsatte och jag vet faktiskt inte än om han insåg att det var vi som arrangerat alltsammans. Kul hade vi i alla fall.

Något helt annat........kan ni tänka er att vår enkelbiljett till Göteborg bara kostade 105 kr? Det var ju nästan gratis och hem åkte vi med syster och man till Västerås där vi tog buss de resterande 8 milen för 120 kr enkelresa. Det var däremot dyrt så det vi vann på gungorna tog de igen på karusellerna som det heter.

Här kommer lite bilder från vår resa.

Vackra planteringar



Gothia towers

En fin Gullregnsbuske

En jättebulle som gott och väl räckte till flera. Den ligger på en stor mattallrik och jämför med brickan som är av ordinär storlek. God var den också.......

                                   
      Vid Feskekörka                  Evert Taube i hamnen                         Poseidon

Kommentarer
Postat av: maritha

Kul när man kan hitta på lite bus att överraska någon med, det var ett väldigt bra påhitt, det måste ha blivit uppskattat.

En sån där jättebulle såg jag på nån reklam på tv...det var nån gammal gubbe som åt den och då tänkte jag vilken jättebulle dom gjort för reklamen, men då finns dom på riktigt alltså=).Om man äter en sån så är man nog mätt hela dagen.....

2009-05-27 @ 18:32:47
URL: http://marithape.blogg.se/
Postat av: Anna-Lena

Vad roligt ni har haft. Det är kul med överraskningar. Snälla sådana.

2009-05-27 @ 20:59:37
URL: http://mammselen.blogg.se/
Postat av: Bella

Lite väl stor bulle. Resan var fin annars. Kul med överraskningar.

2009-06-01 @ 18:02:49
URL: http://bellapension.blogg.se/
Postat av: irene

DET var en bulle i min smak!

2009-06-05 @ 22:06:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0