Första advent.


Jag har inte lyckats få fram någon adventsstake och funderar faktiskt på att inte ha någon för jag tänder så mycket andra ljus. Två stjärnor är på plats och den nya belysningen i utegranen blev magnifik. Jag ska försöka ta en bild vid tillfälle.

För övrigt så sitter jag här uppsvullen i ansiktet av en hudvårdsserie som jag inte verkar tåla. Det hände för ett tag sedan också men då var jag inte säker på att det var just den och dum som jag är så provade jag den igen efter ett uppehåll på ett par månader och genast kom reaktionen. Jag ville ju så gärna få den i reklamen utlovade lystern (ironiskt). 
Jag ska nog mejla företaget för det är Jabushe som det görs en massa reklam för. Påsar under ögonen och allmänt svullet ansikte. Nej de burkarna och flaskorna åker ut. Inte en gång till det säger jag bara. Tur att jag har ett och ett halvt dygn kvar innan jag ska till jobbet.

Lite julskyltning på stan, ett köruppträdande av Caroline af Ugglas Alla kan sjunga-kör där dottern sjunger och ett adventsfyrverkeri är det som står på agendan för resten av dagen.
Jag är lite kluven till fyrverkeriet, stackars djur och så mycket pengar som går upp i rök. Just nu ligger dimman tät så det kanske inte blir något heller. Vi får se.

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Tråkigt med salvan i ansiktet. släng skräpet !!!

Ta hand om dig

Kram Ingrid

2009-11-29 @ 19:27:35
URL: http://ingridspotpurri.blogg.se/
Postat av: fashionhaggan

är det inte dom som dessuton göt reklam för att deras produkter är bra om man har känslig hy?

2009-11-29 @ 20:59:29
URL: http://www.metrobloggen.se/fashionhaggan
Postat av: Anna-Lena

Reklamera! Pengarna tillbaks med ränta!

2009-11-29 @ 21:46:03
URL: http://mammselen.blogg.se/
Postat av: Bella

Det är så festligt med fyrverkeri men synd om djuren. Kasta krämen och köp ny i annat märke. Man blir så ledsen då sånt händer. Stackars du.

2009-12-01 @ 10:20:37
URL: http://bellapension.blogg.se/
Postat av: maritha

Jag råkade ut för samma sak för många år sen, men då var det Oriflame som var boven och sen dess törs jag inte använda nåt därifrån.

2009-12-04 @ 23:16:08
URL: http://marithape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0